loading...

کیک توت فرنگی

مرجع دستور پخت غذاهای ایرانی و فرنگی

بازدید : 464
دوشنبه 4 اسفند 1398 زمان : 6:17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

کیک توت فرنگی

کیک توت فرنگی

همانطور که گفتیم برای درست کردن قارچ سوخاریچند روش متفاوت وجود دارد. یکی از این روش‌ها سرخ کردن قارچ‌ها در روغن است که در ادامه به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

  • 20 عدد قارچ
  • 2 عدد تخم مرغ
  • ½ فنجان آرد
  • 1 فنجان آرد سوخاری
  • روغن
  • پودر پاپریکا، فلفل سیاه و نمک
  • ⅛ لیوان شیر

دستور العمل‌

  • قارچ‌ها را تمیز کرده یا بشویید و خشک کنید، سپس روی آن‌ها کمی‌نمک بپاشید، و کناری بگذارید.

  • در یک کاسه کم عمق، آرد سوخاری، پاپریکا، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

  • در یک کاسه کم عمق جداگانه تخم مرغ‌ها را با شیر هم بزنید تا بافتی یکدست پیدا کند.

  • در یک ظرف دیگر، آرد را قرار دهید.

  • قارچ‌ها را در ظرف آرد بغلتانید تا یک لایه آرد روی آن‌ها را بپوشاند.

  • در مرحله سوم قارچ‌ها را درون پودر سوخاری بغلتانید.

  • این مراحل را برای تمام قارچ‌ها انجام دهید.

  • درون یک ظرف کمی‌روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود.

  • قارچ‌ها را درون روغ بیاندازید تا سرخ و طلایی شوند.

  • قارچ سوخاری را با سس مورد علاقه خود سرو کنید.

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 11
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 3
  • بازدید کننده امروز : 3
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 7
  • بازدید ماه : 100
  • بازدید سال : 327
  • بازدید کلی : 9847
  • کدهای اختصاصی